Home / Shop

Един простичък изгрев

60.00лв.
Един простичък изгрев
Един простичък изгрев

Home / Shop

Един простичък изгрев

60.00лв.
Model Number: sunrise-vitosha-1
Missing Option: Материал на изработка и размери
Loading Available Options
Maximum quantity exceeded
Minimum purchase amount of 0 is required
Maximum purchase amount of 0 is allowed
Your Price: 60.00лв.
60.000
A one-time price of 60.00лв. will be added to your order.
Facebook
Twitter
Email
Pinterest
  • Description

ИСТОРИЯ НА КАДЪРА

Беше една от онези лесни уговорки между приятели, в стил “едвам се навих”. В типично режещо зимно утро, помръдвахме пръсти в студените ски обувки, лепяхме колани на ските, обличахме допълнителни дрехи, и слагахме или махахме по нещо от раниците. Обичайният неизбежен ритуал преди пантене…

Не след дълго, четиримата заедно със Сашето, Филип и Кръстин, вече плъзгахме ски през гората към платото. Горе ни очакваше типичното Витошко 3 в 1 - студ, силен вятър и прелитащи облаци. Не се настройвахме за кой-знае-каква гледка..по-скоро се молехме да не стане пак непрогледна мъгла около Черни връх. Сложихме маските и се наведохме срещу силния южняк. При този вятър, Стената отпадаше като каране без нужда от дискусия, но поне към Лъвчето и по Зелената можеше да стане все нещо приятно.

Когато наближихме склона под Капакливец, слънцето взе да се подава най-сетне, и обагри в ярко червено целия пейзаж. Светлината се филтрираше през фините снежинки, с които вятъра пълнеше цялата атмосфера наоколо, а дърветата и тримата ми приятели бяха сякаш заобиколени от ярка аура…невероятна картина!

Всеки от нас спираше да снима и дори малко се стоплихме - не съм сигурен дали от изгряващото слънце, или от мощният взрив на ендорфин, който тези гледки винаги предизвикват…
Скоро вече преваляхме склона към горно плато и успях да запечатам този кадър, в който Сашето панти, на фона на позлатената от слънцето планина. По-късно коментирахме как преди година или две, той беше направил абсолютно същия кадър - на наша обща позната - на абсолютно същото място. Колелото на живота се завърта, а? Или просто се изчерпваме като фотографи, кой знае, хаха.

Неусетно, вече разлепяхме коланите във ветрилника на Черни връх и започнахме спускането към Лъвчето. Снега не беше мега готин със сигурност - фирн, твърди навевки, бабуни…но пък планината бързо се изпълни с “WOОHOO!”, “YEEEAAH!”, “ДАЙМООО!”, “ДАВАЙ, САШЕЕЕ!”...

Пускахме се на скорост, скачахме от бабуни и се смеехме много…простичката радост, че заедно се наслаждаваме на тази зимна сутрин, беше по-ценна от всичките наситени цветове на изгрева…

 

ИЗРАБОТКА

Всички наши принтове се изработват готови за окачане в интериора. В зивисмост от избрания материал, варира и типа окачване.
Принтовете се предлагат без рамка, но такава не е и нужна. 

МАТЕРИАЛИ

Принтовете ни се изработват в три различни материала: 
MDF панел (дърво) - бюджетният избор, който не прави компромиси с визуалното качество, но все пак не реже портфейла през кръста. Редно е да се има предвид, че МДФ е подходящ за изображения до среден размер, предвид относително високото си тегло.  

Алуминий (Дибонд кристал) - най-добрия баланс между цена, безкомпромисно визуално качество, здравина на продукта, удобно окачване и ниско тегло. Особено подходящ за фотографии с много големи размери. 

DELUXE (Дибонд акрилик класик) - най-високото качество премиум продукт, който можем да предложим. Високата цена на продукта носи със себе си ниско тегло, галерийно качество фотопечат с изключително висока резолюция, здравина на изработката, много здраво алуминиево окачване, и отлична дългогодишна защита на фотографиите чрез акрилно стъкло (плексиглас).  

 

МДФ панел (дърво) - Печат на фото хартия, ламинирана с кристал ламинат и каширана върху дърво (MDF)
Kристална дълбочина и детайлност на вашите фотографии, и заедно с това защита на изображението от въшни въздействия.
Отпечатано на висококачествена фото хартия с галерийно качество на печата и съчетано с кристалния ламинат, изображението придобива дълбочина, детайлност и интензивност на цветовете. Масивната дървена основа MDF, с дебелина от 10 до 12мм, придава много добър 3D ефект и отделя снимката от стената, на която е поставена, а естественият дървен кант създава меко и топло усещане. Този продукт дава завършен вид и “ефект на стъкло” на всяка снимка, без да е необходимо тя да се поставя в рамка или паспарту. 
МДФ е бюджетно решение, което не прави компромис с визуалното качество, но все пак е по-тежко и по-трудно за пренасяне. 

Алуминий  - Дибонд Кристал
Основа: Двупластовата композитна плоскост, съставена от алуминий и полиетилен. Дава на материала изключителна стабилност, голяма здравина и ниско тегло. Изключително подходяща основа е за изображения в по-големи размери, като запазва формата си без огъване в краищата и в същото време оставя усещането за лекота.
Този материал е подходящ за всеки, които търси висококачествен продукт с ниско тегло и много здраво, удобно окачване. 

Покритие: Фотопечат с галерийно качество върху висококачествена фото хартия с кристал ламинат
 - придава голяма дълбочина на рязкост и детайлност на изображението
 - богат и наситен цвят
-  кристална чистота
 - UV защита

DELUXE - Дибонд Акрилик Класик
Печат на висококачествена фото хартия между плексиглас и алуминий.
Това е комбинация от премиум качество на печата, ниско тегло и възможно най-добрата защита на изображението във времето. 

DELUXE придава един нов и уникален начин на възприемане на фотографиите. Монтирано със специален полимер зад акрилно стъкло (плексиглас), изображението придобива кристална чистота, забележителна дълбочина и интензивност на цвета. В съчетание със солидния алуминиев гръб и алуминиевата системата за окачване, вие получавате един естетичен продукт, в който снимките оживяват. Отпечатани с галерийно фотографско качество с висока резолюция на печата, изображенията придобиват плавно преливане между тоновете, редуциране на пикселизацията и богата, и наситена цветова палитра. DELUXE е идеалният продукт за вашия модерен интериор или офис. Tова е продукт, който дава живот и специален блясък на изображенията.

Покритие: Акрилно стъкло (плексиглас)

  • придава голяма дълбочина на рязкост и детайлност на изображението
  • кристална чистота
  • естествена UV защита
  • по-леко и по-здраво от обикновено стъкло