НАЧАЛО / МАГАЗИН

Залез над замръзналата пустош

75.00лв.
Залез над замръзналата пустош
Залез над замръзналата пустош

НАЧАЛО / МАГАЗИН

Залез над замръзналата пустош

75.00лв.
номер на модела : 4180192
Липсващи Размери
Зареждаме наличните варианти
Надхвърлено е максималното количество!
Минимална сума за купуване от 0 е необходима.
Максимална сума за купуване от 0 е позволена.
Вашата цена": 75.00лв.
75.000
A one-time price of 75.00лв. will be added to your order.
Производител Бранислав Бранков
Facebook
Twitter
Email
Pinterest
  • Описание

ИСТОРИЯ НА КАДЪРА
Стигнахме дотук с цената на 290 километра на ски и с тежки товари, през смраяващия студ на Централните планини и два от най-големите ледника на Исландия. Предния ден бяхме залостени в палатката, а тази сутрин "се изнизахме по терлици" в мъглата. 7-8 часа и 40 километра по-късно, се бяхме заврели в огромния кратер под връх Thursaborg, отделящ ледника от ронливата скална маса. Палатката ни беше с повредени ципове на предверията и се опитвахме да си изкопаем снежен бивак, за да не се налага да я ползваме. Уви, през октомври нямаше достатъчно сняг за тая работа, и след 2-3 неуспешни опита се предадохме на неприятния вариант да спим с отворени предверия. Дано поне нощта да е безветрена, че иначе тежко ни... 

Докато се суетяхме около палатката, случайно хвърлих око на небето и, подозирайки, че предстои експлозия от цветове, грабнах апарата и изтичах нагоре по стръмния склон, за да видя гледката. И до ден днешен не съжалявам, че си изплюх дроба по тези 50-60 метра денивелация.
Определено си струваше!    


ИЗРАБОТКА И МАТЕРИАЛИ

При избор на размер за този кадър, дадените дължини (напр. 60х40), отговарят само на размера на дългата страна! Цените остават същите. 
Реалните размери на принта са, както следва: 
40х20см
60х30см
80х40см
90х45см
100х50см
120х60см
150х75см

Всички наши принтове се отпечатват върху канава с галерийно качество, опъната върху лека дръвена подрамка. Финалният продукт създава усещане за картина и запазва ниско тегло, за безпроблемни транспорт и пренасяне, при нужда.