Книга Извън отъпканите пътеки – избрани истории за свобода и вдъхновение

С новата книга на 360mag „Извън отъпканите пътеки – Избрани истории за свобода и вдъхновение“ искаме да ви поканим на вълнуващо пътешествие из различни краища на страната и по света. В него ще ви правят компания обикновени хора, отказващи да се предадат на монотонността на ежедневието. Потопете се в това вълнуващо приключение, за да изживеете свободата по начина, по който всеки един от тях я разбира!

В 148-те страници на книгата ще намерите 17 лични истории на хора, избрали да живеят живота си създавайки незабравими спомени. Тези истории разказват за уникални природни места и необикновени приключения, но истинското пътешествие, което нашите герои предприемат, е това към себе си. Приели своите страсти и желания, отказали се от дребнавите ограничения на обичайното съществуване, те извървяват пътя към онази форма на свобода, която ги кара да се чувстват завършени личности. Истински живи! 

За съдържанието на книгата:

Събрали сме разказите в три раздела, според географската принадлежност на мястото на събитието. От величествените планини на Аляска, през омая на българската природа, до безкрайните плажове на Европейския Атлантик и непроходимите тропически джунгли, всяка една история ще ви позволи и вие да изпитате свободата, която героите в нея постигат по време на своите приключения.

Заедно ще се спуснете със ски по вулканични склонове в Чили, ще обиколите Азия на стоп и с мотоциклет, ще преодолеете един от най-трудните маратони сред джунглите на Камбоджа, ще карате сърф и каяк, ще летите с парапланер в нощното небе и още много други вълнуващи преживявания в преследване на онази свобода, която кара човек да бъде в хармония с природата, себе си и света!

Очакват ви предизвикателства като пътешествие с мотоциклет из най-трудните пътища на Азия, придвижване на стоп… с лодки, из Карибския басейн, велообиколки, нощен полет с парапланер, спускания със ски и сноуборд из екзотични дестинации, сърф и още много други зашеметяващи приключения, възхваляващи свободата на духа и тялото!

Разтворете страниците на това вдъхновяващо четиво докато слушате морския бриз или пред пукащата камина. Представете си как небрежно се поклащате в хамака край караваната и се отдайте на завладяващите разкази, които ще ви накарат да мечтаете за вашите нови приключения.
Защото свободата, Санчо, е да създаваш спомените, които искаш да имаш!

Преживявания, които те оставят безмълвен, а след това те превръщат в разказвач

С героите на любимите ни приключенски истории, искаме да ви попитаме:

Колко пъти сте си мечтали да избягате от скуката на ежедневието и да се впуснете във вълнуващо приключение сред далечни земи?

Колко пъти ви се е искало да почувствате свободата да сте там, където искате, толкова дълго, колкото желаете и да се занимавате с това, което обичате най-много?

А колко пъти сте се осмелили да го направите?

Цена: 25 лв
Тиражът е ограничен! 

БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ
За нас, от Живи Планини, тази книга и партньорството с издателите и, се случи някак изненадващо и ненадеяно. Затова, решихме 30% от стойността на книгата да даряваме за кампанията по подновяване на заслон Казана (клинки тук за повече инфо).

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА:

Моля, при попълването на вашите данни, се уверете, че телефонният номер, както и e-mail адресът ви са изписани правилно. В случай, че има грешка в някое от тези две полета, няма да има как да се свържем с вас при проблеми с доставката!

Доставката до офис на СПИДИ е БЕЗПЛАТНА!
Доставката до адрес се доплаща 7.44лв

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА